Anunt achizitie servicii de masa (mancare preparata) – 2024

Anunt achizitie servicii de masa (mancare preparata) – 2024
21/02/2024 Comments Off on Anunt achizitie servicii de masa (mancare preparata) – 2024 Achizitii Axiopolis Admin

Prin prezenta, CLUBUL SPORTIV AXIOPOLIS CERNAVODA, eu sediul in Str. Canalului, nr.8, Cernavoda, Judeţul Constanta, avand CUI 43773476, invitam TOTI OPERATORII ECONOMICI INTERESAŢI, sa depună oferta pentru:

Servicii de masa (mancare preparata), constând in Felul 1: Supa/Ciorba/Preparate calde, Felul 2:
Carne preparata de porc, vita, pui, garnitura de cartofi/orez, etc. Felul 3 ( desert): Prăjitură/
Fruncte/ Chec, in cantitate de 9528 mese sportivi
;

Oferta se va depune si întocmi conform documentaţiei de atribuire, disponibila public pe site-ul https://axiopolis.ro/achizitii/

Procedura de achiziţie aplicabila este PROCEDURA SIMPLIFICATA PROPRIE ANEXA 2 DIN LEGEA 98/2016, si conform PROCEDURII OPERAŢIONALE PENTRU ACHIZIŢIONAREA DE SERVICII DIN ANEXA 2 la Legea 98/2016, disponibila pentru descarcare in prezentul anunt.

Orice clarificare la documentaţia de atribuire se va face in scris prin adresa de email: office@axiopolis.ro. Clarificările solicitate vor fi făcute publice prin intermediul site-ului oficial https://axiopolis.ro/achizitii/. Informaţii se pot solicita si Ia nr. de tel. 0371482962. Data limita pana la care se pot solicita clarificări va fi minim 5 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor, data limita pana la care autoritatea contractanta va răspunde la clarificări, va fi minim 3 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor. Rugam in acest sens operatorii economici sa transmită clarificări in timp util.

Ofertele se pot transmite pana la data de 01.03.2024, ora 11:00, la sediul Clubului Sportiv Axiopolis Cernavoda din str. Canalului, nr. 8, Oraş Cernavodă, Judeţul Constanta, cod postai 905200. Orice oferta ce depăşeşte data si ora limita sau depusa prin alte mijloace decât cele specificate in documentaţia de atribuire, va fi declarata inacceptabila.

About The Author